Trenutno berete..

Vabilo na 21. Znanstveno konferenco PAZU

Enaindvajseta konferenca PAZU hkrati pomeni tudi 21. obletnico ustanovitve PAZU. Konferenca že od samega začetka tradicionalno poteka zadnji vikend v mesecu novembru. Vabimo vas, da si tudi letos rezervirate čas za udeležbo na konferenci, bodisi aktivno s prispevkom, bodisi le med zanimivimi razpravami na srečanju s kolegicami in kolegi iz PAZU.

NAVODILO UDELEŽENCEM KONFERENCE

Predvidena dolžina predavanj je 14 minut. Predavanja naj bodo dovolj poljudna, da bodo razumljiva širšemu krogu slušateljev. Predavateljem bosta na voljo računalnik in projektor.

Tudi letos bomo v sodelovanju z Univerzitetno založbo Univerze v Mariboru prispevke vaših predavanj objavili v naših revijah. 

Znanstveni prispevki bodo objavljeni v reviji Anali PAZU ali Anali PAZU HD. Strokovni prispevki bodo objavljeni v strokovni reviji Pomurska obzorja. Vljudno vas prosimo, da se predvidenih rokov za oddajo prispevkov striktno držite.

Naslov in povzetek predavanja ter ključne besede nam pošljite do 25. oktobra, prispevke za Anale ali Pomurska obzorja pa do 20. novembra na elektronski naslov pazu@pazu.si.

Konferenca bo imela tri sklope:

  1. Plenum z okroglo mizo: vabimo vas k posredovanju predlogov glede plenarne teme.  
  2. Predavanja članic in članov: predstavitev vašega dela in dosežkov.
  3. Predstavitvena predavanja: nove članice in člani, ki so se včlanili v času od prejšnje Konference PAZU.

SLAVNOSTNA VEČERJA IN AKADEMSKI PLES PAZU

Tradicionalna Slavnostna večerja PAZU z Akademskim plesom bo v petek, 24. novembra, ob 20. uri v restavraciji Hotela Zvezda. Članice in člani PAZU boste prejeli vabilo, ki velja kot vstopnica za dve osebi. Iz organizacijskih razlogov vas vljudno prosimo, da udeležbo potrdite najkasneje do 20. novembra na naslov pazu@pazu.si.

Pomembni datumi:

25. oktober:          rok za oddajo povzetka

20. november:      rok za oddajo članka

20. november:      rok za potrditev udeležbe na Akademskem plesu PAZU

                                                                                           pom. akad. dr. Mitja Slavinec

OBRAZEC ZA PRIJAVO – DOC (odprite v novem zavihku)

OBRAZEC ZA PRIJAVO – PDF

PAZU – PRVO OBVESTILO – VABILO NA 21. ZNANSTVENO KONFERENCO