Trenutno berete..

USPEŠNO IZVEDENA: 21. Znanstvena konferenca PAZU, 24. – 25.11.2023

Ta vikend je potekala že 21. Znanstvena konferenca Združenja PAZU. V imenu Organizacijskega in Znanstvenega odbora se vsem predavateljicam in predavateljem lepo zahvaljujem, da so s svojimi predavanji pripomogli k zanimivosti in znanstveni odličnosti konference.

Iskrena hvala tudi vsem, ki ste nam pomagali pri organizaciji konference, ki tako ostaja najpomembnejši znanstveno raziskovalni dogodek ne le v regiji, ampak tudi širše.

V sklopu 21. Znanstvene konference PAZU je bil izveden tudi PLENUM. Tema plenuma je bila: GEOTERMIJA V POMURJU. Na plenumu, ki ga je povezoval predsednik PAZU pom. akad. dr. Mitja Slavinec so sodelovali še pom. akad. dr. Timi Gomboc; član PAZU, podžupan Mestne občine Murska Sobota in raziskovalec na Fakulteti za strojništvo UM, pom. akad. dr. Mitja Janža; član PAZU in član SZ Geološkega zavoda Slovenije, Gregor Umek; v.d. generalnega direktorja, Ministrstva za naravne vire in prostor, Metod Grah; direktor Term Vivat in Robert Grah; direktor Pomurske gospodarske zbornice.

Foto utrinki:

Vir: lasten

Vir: lasten

Mediji o nas: