PAZU

Novice in najave

pom. akad. dr. Matej Štuhec prejemnik prestižne Medisove nagrade

pom. akad. dr. Matej Štuhec je prejel mednarodno znanstveno nagrado – Medis Award (Medisovo nagrado), za najboljši znanstveni dosežek na področju medicine in farmacije na področju JV Evrope v letu 2020 (Avstrija, Madžarska, Slovenija, Hrvaška, Bosna, Makedonija, Bolgarija, Srbija, Črna Gora) na področju farmacije s člankom-klinično raziskavo, objavljeno v znanstveni reviji The Scientific Reports

Nagrada pom. akad. dr. Jurki Lepičnik Vodopivec

Naša članica je prejela nagrado za življenjsko delo na področju visokega šolstva, njeno osrednje področje dela je predšolska vzgoja. Z vztrajnostjo in visoko strokovnostjo je pomagala dvigniti strokovno kakovost predšolskih vzgojiteljev na višjo raven in je tako pomembno prispevala h kakovosti same predšolske vzgoje na Slovenskem. Ob prejemu življenjske nagrade članici prisrčno čestitamo.

18. Znanstvena konferenca

Spoštovani. Na spodnji spletni povezavi si lahko ogledate letošnjo konferenco, ki je potekala v video obliki: Program konference z zbornikom povzetkov prispevkov se nahaja v priponki.

Čestitka pom. akad. dr. Stanislavu Raščanu

Pom. akad. dr. Stanislav Raščan je bil imenovan na mesto Državnega sekretarja na Ministrstvu za zunanje zadeve. Stanislavu čestitamo za pomembno imenovanje in mu želimo veliko uspehov pri novih izzivih.


1 2 3 4 55 56